Nem volt elég az Árpád hídi tragédia: felháborító, mit művelt a gyöngyösi körforgalomban az ámokfutó

HelloVidék   
  Megosztom
Nem volt elég az Árpád hídi tragédia: felháborító, mit művelt a gyöngyösi körforgalomban az ámokfutó

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei célirányos ellenőrzést tartottak Gyöngyös belterületén az elmúlt hétvégén. Eközben a felvételen látható személyautó sofőrje a civil szolgálati járművel lévő egyenruhások előtt driftelve tett több kört egy körforgalomban, veszélyeztetve ezzel a többi arra közlekedőt - írja a police.hu.

A rendőrök megállították a járművet, és az azt vezető férfi ellen szabálysértési feljelentést tettek. A rendőrség a továbbiakban is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a szabálytalanul közlekedőket kiszűrje a forgalomból. Az előírásokat megszegők nemcsak saját magukat, hanem közlekedő partnereiket is veszélyeztetik. Emellett a műszaki hibás vagy átalakított járművekkel zavarják a városban lakók nyugalmát. A szakemberek a mindennapos közlekedési kontroll mellett változó időpontokban és helyszíneken a jövőben is tartanak majd hasonló ellenőrzéseket.

Az esetről felvétel is készült, a lenti videóban láthatjuk, mit művelt a felelőtlen sofőr:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyöngyös

drift

rendőrség