Infláció ide vagy oda: még mindig a Balaton a magyarok kedvenc úti célja

HelloVidék   
  Megosztom
Infláció ide vagy oda: még mindig a Balaton a magyarok kedvenc úti célja

A Napi.hu szúrta ki, hogy a német Euronews arról írt, hogy július elején 12 százalékkal nőtt a Balatonra látogatók száma és a 15 százalékos áremelés nem riasztja el a magyarokat. Mobiladatok szerint július első hetében 12 százalékkal nőtt a napi látogatók száma az előző héthez képest.

Ahogy a portál írja, ugyan az Euronews a hétvégén egy saját maga által rendelt közvélemény-kutatásra hivatkozva arról írt, hogy a magyar válaszadók 41 százalékának nincs pénze nyaralni, a lap német nyelvű változata egy nappal azt megelőzően arról számolt be, hogy nőtt a látogatók száma a Balatonon. Igaz, ez már nem került be a magyar olvasók számára készült összeállításba.

A kánikula erősebb az inflációnál... legalábbis Magyarországon. A Balaton, a magyarok kedvenc úti célja még hétköznap is zsúfolásig megtelt

- írta a német nyelvű Euronews.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

nyaralás

utazás

belföldi utazás

infláció