Itt a bejelentés: újabb fesztiválra utazhatunk kedvezményesen vonattal

MTI   
  Megosztom
Itt a bejelentés: újabb fesztiválra utazhatunk kedvezményesen vonattal

Idén is csatlakozik a Művészetek Völgye fesztiválhoz a MÁV-VOLÁN-csoport, amely kedvezményes utazási lehetőséget kínál és Karrierjáratával jelen lesz a tíznapos összművészeti rendezvényen - közölte a társaság.

Azt írták, a július 21-30-án Kapolcson, Taliándörögdön és Vigánpetenden zajló, 32. alkalommal megrendezett programsorozat idején a 2023 forintos menettérti Veszprém-Balaton 2023 EKF-jeggyel az ország bármely pontjáról lehet utazni a MÁV-START és a GYSEV járataival Veszprémbe.

Veszprémből a Művészetek Völgye helyszíneire pedig érdemes a térségbeli helyközi buszokon, valamint a veszprémi helyi járatokon is érvényes, 24 órára szóló Veszprém-Balaton EKF24 napijegyet megváltani

- javasolták, jelezve, a két jegy kombinálásával olcsóbb az utazás.

Kitértek arra, hogy a vállalatcsoport humán szakemberei július 25-én és 26-án Taliándörögdön várják az érdeklődőket a Karrierjáraton. Ezeken a napokon 11 és 18 óra között a Volánbusz standja és autóbusza vezetéstechnikai szimulátorral, kvízekkel és aktuális állásajánlatokkal várja a rendezvény résztvevőit. Július 26-án pedig a MÁV szakemberei a vasúttársaság állásajánlataival, kvízekkel, pályaorientációs tájékoztatóval csatlakoznak a programhoz.

Minden további információ megtalálható a www.mav.hu/veb2023ekf oldalon.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

máv

volán

művészetek völgye

kedvezményes utazás

kedvezményes jegy