Tragikus baleset: tömeges ütközés történt az autópályán, teljes az útzár, erre kerülhetsz

MTI   
  Megosztom
Tragikus baleset: tömeges ütközés történt az autópályán, teljes az útzár, erre kerülhetsz

Jelentős a torlódás az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Ócsánál, ahol két baleset is történt - tudatta szerdán az Útinform. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a police.hu oldalon, hogy az egyik balesetben egy teherautó bolgár sofőrje meghalt. A sztráda 28-as kilométerénél három személyautó ütközött össze, ezért a belső sávot lezárták.

A 30-as kilométernél pedig a torlódásban ütközött össze több jármű, és a Budapest felé haladó forgalmat megállították. A torlódás meghaladta a 6 kilométert

- tette hozzá az Útinform.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy szintén Budapest felé - Inárcstól az M0-s autóút csomópontjáig - az elválasztósáv növényzetet kaszálják az M5-ös autópályán, ezért a 32-es és a 17-es kilométer között a belső sávot lezárták.

A rendőrök az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat az ócsai pihenő kihajtójánál terelik.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

közúti közlekedés

autópálya

rendőrség

útzár

m5-ös autópálya