Szörnyű tragédia történt a halálúton: frontálisan ütközött a két gépjármű

MTI   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt a halálúton: frontálisan ütközött a két gépjármű

Kisújszállás külterületén történt a tragédiával végződő közúti baleset szeptember 21-én a halálútnak is nevezett 4-es főúton. A Karcag felé haladó gépjármű eddig ismeretlen okok miatt áttért a menetirány szerinti bal sávba.

A balesetben egy Karcag felé tartó személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és frontálisan ütközött a vele szemben haladó kisteherautóval.

Címlapkép: MTI/Donka Ferenc

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

4-es főút

kisújszállás

személyautó

kisteherautó

haláleset

tragédia