Szörnyű tragédia történt a halálúton: frontálisan ütközött a két gépjármű

MTI   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt a halálúton: frontálisan ütközött a két gépjármű

Kisújszállás külterületén történt a tragédiával végződő közúti baleset szeptember 21-én a halálútnak is nevezett 4-es főúton. A Karcag felé haladó gépjármű eddig ismeretlen okok miatt áttért a menetirány szerinti bal sávba.

A balesetben egy Karcag felé tartó személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és frontálisan ütközött a vele szemben haladó kisteherautóval.

Címlapkép: MTI/Donka Ferenc

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

4-es főút

kisújszállás

személyautó

kisteherautó

haláleset

tragédia