Óriásit gázolt a miskolci vonat: a fő- és mellékvonalakon is leállt a forgalom

HelloVidék   
  Megosztom
Óriásit gázolt a miskolci vonat: a fő- és mellékvonalakon is leállt a forgalom

A miskolci rendezőpályaudvaron elgázolt egy embert a Miskolcról 20:42-kor a Keleti pályaudvarra továbbinduló Tokaj InterCity - közölte a Mávinform.

A vonat utasait átszállították a következő, Miskolcról a Keletibe tartó személyvonatra. Azt írták, hogy a helyszínelés miatt a tegnap késő esti vonatok menetideje meghosszabbodhat, mely a csatlakozások biztosítása miatt egyes esetekben érintheti a térség mellékvonalainak közlekedését is.

A frissítésben azt írta a vasúttársaság, hogy Miskolcon hajnali háromkor fejezték be a helyszínelést, így a Budapest-Miskolc vonalon zavartalanul közlekedhetnek a vonatok. Arról azonban nem adtak hírt, hogy az elgázolt személy túlélte-e a balesetet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

máv

gázolás

baleset

miskolc

tokaj ic

közlekedés

hellovidek