Két embert gázolt el a vonat Debrecennél: életveszélyes állapotban kerültek kórházba

MTI   
  Megosztom
Két embert gázolt el a vonat Debrecennél: életveszélyes állapotban kerültek kórházba

Elgázolt két embert a Debrecenből Balmazújvárosba tartó vonat a debreceni Kismacs megállónál, a 33-as út 102-es kilométerének közelében csütörtök délelőtt - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Azt írták, hogy a vonaton tizennyolcan utaztak, útjukat mentesítő járattal folytatták tovább. Az Országos Mentőszolgálat azt írta az MTI megkeresésére, hogy egy 30 év körüli és egy 60 év körüli férfit életveszélyes állapotban vittek kórházba.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

máv

baleset

vonat

vonatgázolás

utazás

veszély