Nagy dugóra számíthatsz, ha ma ezeken az utakon jársz: mutatjuk, merre várható torlódás

HelloVidék   
  Megosztom
Nagy dugóra számíthatsz, ha ma ezeken az utakon jársz: mutatjuk, merre várható torlódás

Balesetek és útburkolati munkálatok nehezítik azoknak a dolgát, akik ma valamelyik hazai autópályát szeretnék igénybe venni. De a felhajtó lezárások is rossz hírt jelenthetnek. Az M6-oson baleset történt, az M0-áson aszfaltoznak, az M5-ösön burkolatjavítás van, az M7-esen pedig megváltozott terelésre hívja fel a figyelmet az Útinform.

Az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, az Újvárosi pihenőhely előtt egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. A 71-es km-nél csak a belső sáv járható.

Az M0-s autóút északi szektorában, az M1-es autópálya felé, az M2-es autóút csomópontja közelében aszfaltoznak. A 71-es km-nél közel egy km-es szakaszon a külső sávot lezárták.

Az M5-ös autópályán, burkolatjavítás miatt csak egy sáv járható Szeged irányába, a 21-es és a 23-as km között. Az M0-s autóúton az M1-es felől érkezők csak egy lényegesen rövidebb gyorsítósávot használhatnak, ami megnehezíti a pályára való felhajtást Röszke irányába.

Az M7-es autópályán, Balatonfenyves térségében megváltozott a terelés, a 154-es és 162-es km között a Letenye felé vezető oldalt lezárták. A forgalom az ellenkező oldalon, egy-egy sávon halad. Letenye felé a Táskai pihenőhely nem használható, a főváros felé viszont már igen. Fontos, hogy a 160-as km-nél lévő Balatonfenyves csomópontban egyik oldalon sem lehet le- és felhajtani.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

útinform

közlekedés

autópálya

autópálya felújítás

baleset

utazás

hellovidek