Autósok, figyelem: óriási torlódásokra kell számítani ezeken az utakon

HelloVidék   
  Megosztom
Autósok, figyelem: óriási torlódásokra kell számítani ezeken az utakon

Ma sem eseménytelen a magyar autópályák és főutak forgalma. Több helyen baleset történt, van ahol útépítési munkálatok nehezítik a forgalmat, de a határátkelőhelyeken is sokat kell várnia azoknak, akik arra járnak. Az Útinform tájékoztatása szerint összeszedünk mindent, amire ma az autósoknak készülniük kell.

Az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, Herceghalom térségében a 23-as km-nél egy teherautó pótkocsija felborult. Egy sáv járható, közel 9 km-es a torlódás, aki teheti, Bicskénél letérve, majd Biatorbágynál visszatérve az 1-es főúton kerüljön. Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Örkény és Lajosmizse között munkavégzés folyik. A 62-es km-nél sávzárásra, és ebből fakadóan torlódásra kell készülni. Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Székesfehérvár elkerülő szakaszán a burkolatot javítják. A 62-es és a 63-as km között csak a belső sáv járható, 3 km-es a tolódás.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya irányába, a 6-os főúti csomópontnál a rézsűt javítják. Az év végéig tartó munka során a 14-es km-nél a külső és a gyorsító sávot lezárták, gyakran alakul ki torlódás. A keleti szektorában Vecsés térségében, az M1-es autópálya felé vezető oldalon korábban két személyautó foglalta el a belső sávot. A 38-as km-nél a forgalomkorlátozás megszűnt, de a torlódás továbbra is jelentős.

A 4-es főúton, Nyírpazony térségében két személyautó karambolozott, a 284-es km-nél a forgalom félpályán, irányonként váltakozva halad. A magyar-ukrán határszakaszon, a 4-es főúton a Záhony határállomás előtt, az erős tranzitforgalom miatt 5 km-t meghaladó kamionsor alakult ki. A Duna magyar-szlovák határszakaszán Neszmély és Dunaradvány között a magas vízállás miatt leállt a komp.

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 16-os km-nél lévő M0-s autóúti csomópontban fix, munkavégzés folyik. Emiatt, nem tudnak ráhajtani az M0-s autóútra az M5-ös autópálya irányába. Kerülni az M1-es autópályán tovább haladva, a következő, a 22-es km-nél lévő Sasfészek-tó pihenőhelyen keresztül, visszafordulva lehet a főváros irányába az M0-s autóútra.

Fontos tudnivaló, hogy a munkavégzés miatt az M0-s autóúton az 1-es főúti csomópontban nem lehet sem felhajtani, sem lehajtani. Kerülni az 1-es főúton a 14-es km-nél, a Törökbálint/Budakeszi csomóponton keresztül, az M7-es autópálya - M0-s autóút útvonalon lehet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

közlekedés

torlódás

baleset

útburkolat

felújítás

határátkelő

autópálya

főutak

hellovidek