Döbbenet: forgalommal szemben száguldozott egy autós az M0-son + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: forgalommal szemben száguldozott egy autós az M0-son + videó

Több kilométeren keresztül ment a forgalommal szemben egy autós az M0-son. A sofőrnek hiába villogtak kamionosok az ügyet se vetett rájuk. A sofőr valószínűleg Maglód térségében hajtott fel vagy fordult meg szabálytalanul.

A Telex a Közútra hívatkozva azt írja, hogy a fehér autó legalább három kilométert tett meg szabálytalanul, viszonylag gyorsan haladva, a forgalommal szemben. A sofőr Maglód térségében hajtott fel vagy fordult meg szabálytalanul, és az M4-M0 csomópontban már le is mehetett. Mivel viszonylag pontos helymeghatározást is kaptak a videó készítőjétől, a saját kameráikon is gyorsan megtalálták a szabálytalankodót. Kiemelték: a legfontosabb az, hogy nem történt baleset.

A Magyar Közút tanácsot is adott azoknak, akik esetleg ilyen helyzetbe kerülnének: legfontosabb, hogy húzódjanak a leállósávra, és hívjanak segítséget a 112-es segélyhívón.

Hozzátették, hogy több dolog is gyanús lehet, ha rossz irányba halad valaki, ide tartozik: az út íve, az, hogy jobb oldalon van az elválasztósáv, és az is, ha ezerrel villognak.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

forgalom

m0-s

balesetveszély