Változik a közlekedési rend szilveszterkor és újévkor: a HÉV, a MÁV és a Volánbusz is érintett

MTI   
  Megosztom
Változik a közlekedési rend szilveszterkor és újévkor: a HÉV, a MÁV és a Volánbusz is érintett

Szilveszterkor és újév napján változik a MÁV-START, a Volánbusz és a HÉV járatainak közlekedési rendje - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a vonatok december 31-én az ünnepnapi, január 1-jén a vasárnapi, január 2-tól pedig a már megszokott munkanapi menetrend szerint járnak. Egyes vonalakon a szerelvények a más hétvégéken megszokottnál több kocsival közlekednek - tették hozzá. A Volánbusz járatai december 30-án, szombaton szabadnapi, december 31-én, vasárnap munkaszüneti napi, január 1-jén, hétfőn a hét első tanítási szünetes munkanapját megelőző munkaszüneti napnak megfelelő menetrend szerint indulnak - közölték.

A HÉV valamennyi vonalán december 31-én egész éjszaka közlekednek a szerelvények, míg január 1-jén a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint járnak. A MÁV-Volán-csoport arra kéri az utasokat, hogy időben tervezzék meg utazásukat, indulás előtt a társaság online felületein tájékozódjanak a menetrendi változásokról, illetve elővételben váltsák meg menetjegyüket.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

menetrend

volánbusz

hév

máv

utazás

ünnepek