Őrület a kazincbarcikai körforgalomban: mégis mire gondolt ez a buszsofőr?

HelloVidék   
  Megosztom
Őrület a kazincbarcikai körforgalomban: mégis mire gondolt ez a buszsofőr?

Megvan az újév első bevállalós, vagy inkább közveszélyes buszsofőrje: nem csak az autósoknak, de úgy tűnik a buszvezetőknek is szokni kell az új kazincbarcikai körforgalmat.

Nemrég adtak át egy új körforgalmat a járművezetőknek Kazincbarcikán, amely az autósoknak is okozott már meglepetést – számolt be róla a vezess.hu. Az esetet egy fotóval illusztrálták, amelyen látható, hogy egy Volánbusz sofőrje hajt be rossz irányba a körforgalomba.

Megújult kazincbarcikai körforgalom használathoz egy tanfolyamra lenne szükség. 2024 újév első napján ilyenek is megtörténnek

– részletezte a lap olvasója.

A lap szerint szerencsére nem történt nagy baj, baleset nélkül megúszták a körforgalomban tartózkodók a bakit. Nemrég pedig Kecskeméten rögzítettek egy hajmeresztő esetet: egy idős hölgy nem igazán boldogult a körforgalomban. Szemtanúk bevallása szerint a többi autósnak köszönhető, hogy nem történt baleset.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

vezetés

körforgalom

buszsofőr

szabálysértés