Erre a pénzügyőrök sem számítottak: megdöbbentő dolog került elő egy autóból

MTI   
  Megosztom
Erre a pénzügyőrök sem számítottak: megdöbbentő dolog került elő egy autóból

Két pónilovat találtak a pénzügyőrök egy kombi autóban az M3-as autópálya füzesabonyi lehajtójánál.


 

Táborfalváról Csengerre tartott autójával egy nő, akit a pénzügyőrök az M3-as autópályáról kísértek le rutinellenőrzésre. A kocsiban két pónit találtak: az egyik ló a hátsó ülés előtt, míg a másik egy kutyaszállító dobozban álldogált a csomagtartóban.

Az autót vezető 50 éves nő azt mondta, hogy kutyát akart vásárolni, de mivel azt nem kapott, helyette inkább pónilovakat vett.

Tekintettel a szállítás körülményeire és az állatoknak okozott indokolatlan szenvedésre, a pénzügyőrök értesítették a Füzesabonyi Rendőrkapitányság munkatársait, akik szabálysértés miatt indítottak eljárást

- tudatta a NAV.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

m3

füzesabony

póni