Így dolgoznak a minisztérium teraszán: Nagy István videójában a szorgos méhek

HelloVidék   
  Megosztom
Így dolgoznak a minisztérium teraszán: Nagy István videójában a szorgos méhek

Idén ismét megjelentek a méhcsaládok az Agrárminisztérium teraszán. Tavaly volt először méhcsalád az Agrárminisztériumban, és nagy sikerrel teljesítették is feladatukat a kis beporzók. A méhek rendkívül fontos feladatot látnak el világunkban: az egyensúly fenntartásában, az ökológiai sokszínűség megőrzésében is nélkülözhetetlenek, mondja el videójában Nagy István.

Ismét megjelentek a méhcsaládok az Agrárminisztérium teraszán, ami jó hír, és bizakodásra ad okot. Virágzik a hársfa, a parkokban is nyílnak a virágok, így megérkeztek a méhek is, beszélt róla az agrárminiszter a Facebook-oldalán vasárnap megosztott videójában.

Szükséges az ökológiai sokszínűség, a biológiai egyensúly fenntartása, és az is, hogy ilyen akciókkal és ilyen lehetőséggel is ráirányítsák a figyelmet arra: beporzók nélkül nincs élet, beporzók nélkül nincs jövőnk

- mondta el Nagy István agrárminiszter.

Tavaly volt először méhcsalád az Agrárminisztériumban, és nagy sikerrel teljesítették a feladatukat. Télre hazavitte a méhcsaládot a többiekhez, de most újra itt az idő, hogy itt dolgozzanak, és "minőségi környezetet" tudjanak teremteni a miniszter szerint.

Teremtett világunk egyensúlyának fenntartásában nélkülözhetetlen szerepet játszanak a méhcsaládok, mindaz a beporzótevékenység, amelyet végeznek, ezért is vannak itt újra

- mondta Nagy István a videóban.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hónap méze

hárs

hársméz

hársfavirág

méz

agrárminisztérium

méhek

nagy istván

miniszter