Így dolgoznak a minisztérium teraszán: Nagy István videójában a szorgos méhek

HelloVidék   
  Megosztom
Így dolgoznak a minisztérium teraszán: Nagy István videójában a szorgos méhek

Idén ismét megjelentek a méhcsaládok az Agrárminisztérium teraszán. Tavaly volt először méhcsalád az Agrárminisztériumban, és nagy sikerrel teljesítették is feladatukat a kis beporzók. A méhek rendkívül fontos feladatot látnak el világunkban: az egyensúly fenntartásában, az ökológiai sokszínűség megőrzésében is nélkülözhetetlenek, mondja el videójában Nagy István.

Ismét megjelentek a méhcsaládok az Agrárminisztérium teraszán, ami jó hír, és bizakodásra ad okot. Virágzik a hársfa, a parkokban is nyílnak a virágok, így megérkeztek a méhek is, beszélt róla az agrárminiszter a Facebook-oldalán vasárnap megosztott videójában.

Szükséges az ökológiai sokszínűség, a biológiai egyensúly fenntartása, és az is, hogy ilyen akciókkal és ilyen lehetőséggel is ráirányítsák a figyelmet arra: beporzók nélkül nincs élet, beporzók nélkül nincs jövőnk

- mondta el Nagy István agrárminiszter.

Tavaly volt először méhcsalád az Agrárminisztériumban, és nagy sikerrel teljesítették a feladatukat. Télre hazavitte a méhcsaládot a többiekhez, de most újra itt az idő, hogy itt dolgozzanak, és "minőségi környezetet" tudjanak teremteni a miniszter szerint.

Teremtett világunk egyensúlyának fenntartásában nélkülözhetetlen szerepet játszanak a méhcsaládok, mindaz a beporzótevékenység, amelyet végeznek, ezért is vannak itt újra

- mondta Nagy István a videóban.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hónap méze

hárs

hársméz

hársfavirág

méz

agrárminisztérium

méhek

nagy istván

miniszter