Őrület, mi folyik a hazai hamisméz-fronton: itt a mesterterv, mire készülnek

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Őrület, mi folyik a hazai hamisméz-fronton: itt a mesterterv, mire készülnek

Az előző években úgy tűnt, sikerült megtisztítani a magyar mézpiacot, idén újra több szabálytalanságot tártak fel a hatósági vizsgálatok.

Szigorítják a Magyar élelmiszerkönyvet a hamis méz elleni fellépés jegyében – olvasható a Magyar Nemzet csütörtöki számában.

Idén újra több szabálytalanságot tártak fel a hatósági vizsgálatok. Nemrég egy hazai mézcsomagoló üzem termékéről derült ki, hogy nem az van az üvegben, ami a címkén olvasható, a hamisításért több millió forintos bírságra számíthat a vállalkozás – közölte a lap.

Több alkalommal is látókörünkbe kerültek olyan tételek, amelyek növényi eredete eltér a termék megnevezésében megjelölt növénytől. Ez a jogsértés hamisításnak minősül

– idézte az újság a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mézhamisítás

méz

magyar méz

magyar termék