Az országos kampány folytatódik: nevelőszülőnek lenni menő!

MTI   
  Megosztom
Az országos kampány folytatódik: nevelőszülőnek lenni menő!

Szegeden folytatódik a nevelőszülői hivatást népszerűsítő országos kampány szombaton - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára pénteken az M1 aktuális csatornán.

Fülöp Attila közölte, a kampány Debrecenben indult, és szeretnének minden megyébe ellátogatni.

Ezekre az alkalmakra kitelepülnek a nevelőszülői hálózatok, és elmondják, milyen örömökkel és nehézségekkel jár a nevelőszülői lét, ami több mint foglalkozás, sokkal inkább hivatás - mondta az államtitkár.

Fülöp Attila korábbi közlése szerint Magyarországon több mint 15 ezer gyermek van nevelőszülőknél - a gyermekvédelemben lévők kétharmada -, és róluk mintegy 5200 nevelőszülő gondoskodik.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nevelőszülők

kampány

szociális munkás