Év végén van a legtöbb dolguk a mentősöknek

HelloVidék   
  Megosztom
Év végén van a legtöbb dolguk a mentősöknek

Felkészült az ünnepekre az Országos Mentőszolgálat – közölte a szervezet szóvivője az InfoRádióval.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elárulta az InfoRádiónak, hogy a megváltozott útviszonyok miatt fokozattan figyelni kell a közúti balesetek elkerülése érdekében. Az autósok mellett a gyalogosok is veszélynek vannak kitéve.

A szóvivő kifejtette, hogy a mentőszolgálat a karácsonyi ünnepek és a szilveszter alatt is intenzív munkával tölti az időszakot. Karácsonykor a háztartási balesetek száma növekedik, az év legnehezebb időszaka viszont továbbra is a szilveszter éjszaka. Győrfi Pál elmondása szerint év végén megerősített szolgálattal készülnek a mentők.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

omsz

mentő

figyelmeztetés