Év végén van a legtöbb dolguk a mentősöknek

HelloVidék   
  Megosztom
Év végén van a legtöbb dolguk a mentősöknek

Felkészült az ünnepekre az Országos Mentőszolgálat – közölte a szervezet szóvivője az InfoRádióval.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elárulta az InfoRádiónak, hogy a megváltozott útviszonyok miatt fokozattan figyelni kell a közúti balesetek elkerülése érdekében. Az autósok mellett a gyalogosok is veszélynek vannak kitéve.

A szóvivő kifejtette, hogy a mentőszolgálat a karácsonyi ünnepek és a szilveszter alatt is intenzív munkával tölti az időszakot. Karácsonykor a háztartási balesetek száma növekedik, az év legnehezebb időszaka viszont továbbra is a szilveszter éjszaka. Győrfi Pál elmondása szerint év végén megerősített szolgálattal készülnek a mentők.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

omsz

mentő

figyelmeztetés