Kész, vége! Az összes tanár felmond a kecskeméti iskolában

HelloVidék   
  Megosztom
Kész, vége! Az összes tanár felmond a kecskeméti iskolában

Az összes pedagógus felmond a Mihály Kertje Kecskeméti Waldorf Óvoda és Iskolában a tanév végén. Ezt maguk a tanárok jelentették be a kinevezett intézményvezetőnek a napokban. Így a következő tanév szeptemberére egyetlen olyan Waldorf képesítéssel rendelkező tanító sem marad az iskolában, aki jelenleg még ott dolgozik - írja a hiros.hu.

A portál szerint a "Szülői összefogás Kecskemét első Waldorf pedagógusaiért" Facebook oldalon azt írják, hogy eddig több mint 30 gyermeket vettek ki az iskolából a szülők. A legtöbb gyermek magántanulói státuszban tervezi folytatni a tanulmányait, de sokan másik iskolát választottak. A lap szerint hamarosan véget ér a soron kívüli, rendkívüli névhasználati felülvizsgálat, amit a Magyar Waldorf Szövetség tagjai indítottak.

A szülők és a pedagógusok egy része új alapítványt jegyzett be: az Angyalszív Gyermekeinkért Alapítvány név alatt új iskolát terveznek indítani, épület azonban még nem áll a rendelkezésükre. A lap információi szerint ebben az ügyben már tett lépéseket az alapítvány. A magántanulói státuszt kért gyermekek abban bíznak, hogy szeptembertől a korábbi tanítójukkal folytathatják majd a tanulmányaikat.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

iskola

oktatás

család

kecskemét

walforf

óvoda