Ez most a legnépszerűbb támogatás: mutatjuk, mire pályázik a legtöbb magyar

MTI   
  Megosztom
Ez most a legnépszerűbb támogatás: mutatjuk, mire pályázik a legtöbb magyar

A babaváró támogatás a legnépszerűbb a családvédelmi akcióterv négy, július 1-jén elindult támogatása közül - közölte a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán.

Három nap alatt eddig összesen 5500-an nyomták meg a családvédelmi akciótervhez kapcsolódó sorszámhúzó gombot a kormányablakokban, és többen már meg is kapták a tízmilliós babaváró támogatást

- ismertette Tuzson Bence, aki az ügyintézéssel kapcsolatban úgy fogalmazott, minden "flottul" megy, az emberek felkészülten érkeznek a kormányablakokba, és átlagosan fél órát töltenek ott. Kitért arra is, hogy a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásának igénylését az interneten is lehet intézni, de ez nem zárja ki a kormányablakos ügyintézést sem.

Magyarországon alapvető fontosságú a családok erősítése, mivel minél erősebbek a családok, annál erősebb az ország is. Éppen ezért reméli, hogy a családok a szabad felhasználású babaváró támogatás összegét a családok erősítésére, gyerekvállalásra költik majd

- mondta az államtitkár a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Beszélt arról is, hogy a falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) által érintett 2500 településen fogy a magyar lakosság, ezért segíteni kell az ottani családok életét.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csok

családvédelmi akcióterv

babaváró

babaváró hitel

babaváró támogatás

családtámogatás

családtámogatási program