Különös dolgokat vásárolnak a kismamák: ezek a legnépszerűbb kuponok most

HelloVidék   
  Megosztom
Különös dolgokat vásárolnak a kismamák: ezek a legnépszerűbb kuponok most

Tóth Balázs és felesége, Niki a Bükk lábánál élnek és évek óta azért szerveznek túrákat, hogy másoknak is átadják természetszeretetüket, a túrázás örömét. Baráti társaságoknak túrával egybekötött legény- és leánybúcsúkat, fogyatékkal élőknek rájuk szabott kirándulásokat szerveznek. Amikor Niki várandós lett, adta magát, hogy kifejezetten kismamák részére is terhelhetőségi szint és általános állapot figyelembevételével szervezzenek programokat. Mivel a Bónusz Brigád csapata folyamatosan kutatja a különleges élményeket vásárlói számára, így ez a túralehetőség is megtalálható a kínálatban.

A Bónusz Brigád kismamáknak szóló ajánlatai között tavaly a 4D ultrahang és a kismama fotózás volt a legnépszerűbb, és az idei eladási adatok is ugyanezt a sorrendet jelzik előre.

Népszerű még a kismamajóga és a kismamamasszázs, de biztos vagyok benne, hogy egy olyan nem mindennapos élménylehetőségek is felkeltik kismama vásárlóink és családtagjaik figyelmét, mint a kismamáknak szóló túra: szeretnénk, ha ők is nagyon jól éreznék magukat

– mondta Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapítója. „A túra során nem az a célunk, hogy minél nagyobb távokat tegyünk meg nyúltempóban. Itt a tempót teljesen a kismama diktálja, ha sokadjára is meg akar állni, akkor megállunk pihenni. Összességében nagyon jól szokták bírni a túrát a kismamák, talán a nap végére mondják már, hogy fáradtabbak, de ennek ellenére szinte a végtelenségig túráznának. Feltöltődnek, kikapcsolódnak, kiszakadnak otthonról a négy fal közül, nem beszélve arról, hogy kint vannak a természetben, a friss levegőn, szép helyeket bejárva” – mondja Tóth Balázs, az Elveszett Utakon alapítója.

Túráról a szülőszobába?

Az egyik legemlékezetesebb túrára a kismama magával vitte a születésnapos férjét és az édesanyját is. Szerette volna megviccelni őket, ebben kérte Balázsék segítségét. „A kismama már a 37. hétben járt és arra kért minket, hogy egy fához rejtsünk el egy palack ásványvizet, hogy eljátszhassa, hogy elfolyt a magzatvize. Így is történt. Nagy kapkodás közepette elindultunk visszafelé, hogy mihamarabb a kórházba tudják vinni az édesanyát, hiszen jön mindjárt a baba! Az apuka teljesen megzavarodva azt sem tudta, hogy pontosan mi is a teendő. Aztán visszaértünk a kiindulási pontra, ahol a kismama nem bírta tovább magában tartani és kitört belőle a nevetés. De alighogy felvilágosította ijedt férjét és édesanyját, hogy ez csak vicc volt, a következő percekben ismét megszólalt enyhén rémült hangon, hogy most viszont tényleg elfolyt a magzatvíz” – emlékszik vissza Tóth Balázs.

Természetesen mindenki azt hitte, hogy ez a poén második felvonása, de némi győzködés után végül kiderült, hogy ez már nem vicc és tényleg elfolyt a magzatvíz. Nyomban hívták is a mentőt és mint később kiderült még aznap, az apuka születésnapján meg is született Lejla nevű kislányuk – igazi örök élmény marad a közös túra ennek a családnak. Balázs bízik abban, hogy sokan jutnak majd el hozzájuk a Bónusz Brigád élménybónuszával és lesz részük, ha nem is hasonló, de azért felejthetetlen közös túrákban.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

család

kismama

kirándulás

terhesség

várandósság

kupon

túra