A koronavírus sem lehetett akadály: hétvégén házasodott meg a polgármester

HelloVidék   
  Megosztom
A koronavírus sem lehetett akadály: hétvégén házasodott meg a polgármester

A magyarcsanádi hivatal házasságkötő termében a páron kívül csak a két tanú és az anyakönyvvezető lehetett jelen. A szülők odakint, szájmaszkban és kesztyűben integettek nekik, és táblát feltartva kívántak sok boldogságot.

Megházasodott a magyarcsanádi polgármester, aki a koronavírus-járvány miatt a megfelelő óvintézkedések betartásával vette feleségül párját. Farkas János még 2018 karácsonyán kérte meg helyi építőmérnök kedvese, Botás Nikolett kezét, az esküvőt pe­­dig még tavaly decemberben tűzték ki, számol be a délmagyar.hu.

Bár 30 fős, vendéglős-lako­dalmas egybekelést terveztek, a rendkívüli körülmények ellenére sem halasztották el.

Az is kiderült, hogy az ara 16 évvel fiatalabb újdonsült férjénél, és munkahelyi kapcsolatból szövődött köztük szerelem.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

karantén

esküvő

magyarcsanád

polgármester