Féltékenység volt az ok: életveszélyesen késelték meg a diáklányt a vidéki nagyvárosban

HelloVidék   
  Megosztom
Féltékenység volt az ok: életveszélyesen késelték meg a diáklányt a vidéki nagyvárosban

Két 16 éves diáklány verekedett össze Debrecen belvárosában, egyikük a vita hevében kést rántott elő. A lányok féltékenységből estek egymásnak, az áldozat életveszélyesen megsebesült, írja a police.hu.

A verekedés miatt értesített debreceni rendőrök a helyszínen elfogták a késsel támadó lányt. A rendelkezésre álló adatok alapján a lányok konfliktusa mögött egy fiú miatti féltékenység állt. A 16 éves fiatal ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt indult büntetőeljárás.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

késelés

debrecen

életveszély

sérülés

testi sértés

bűntett