Részegen, padlógázzal tolatva gázolt a fiatal: az intenzívre került az elütött fiú

HelloVidék   
  Megosztom
Részegen, padlógázzal tolatva gázolt a fiatal: az intenzívre került az elütött fiú

Részegen, padlógázzal tolatva ütött el egy 20 év körüli férfi  egy 8 éves gyereket és egy asszonyt aztán leparkolt és elsétált. A gázolás még szerdán történt Kisvárdán. A kisfiú és édesanyja egy családi baráttal találkoztak, hogy elvigye biciklizni a gyereket.

A kisfiút meg kellett műteni, és néhány nappal később annyira emlékezett, hogy látta jönni az autót, ami aztán többször is átment rajta. Miután nem tudott hátrafelé továbbhaladni, elindult a másik irányba. Majd megállt, kiszállt az autóból és elsétált. Az esetet többen is látták a környező lakásokból.

Nem sokkal később a rendőrök megtalálták a közelben a sofőrt, aki ittas lehetett a gázoláskor. Visszavitték a helyszínre, elvették a jogosítványát, de mivel büntetlen előéletű, lehet, hogy szabadlábon védekezhet az eljárás során.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gázolás

ittas sofőr

kisvárda

szabolcs-szatmár-bereg megye