Koronavírus-járvány: tíz fertőzöttet találtak a Nógrád megyei településen

hvg.hu   
  Megosztom
Koronavírus-járvány: tíz fertőzöttet találtak a Nógrád megyei településen

A polgármester elmondta, hogy 48 embert helyeztek járványügyi megfigyelés alá, mert szoros kapcsolatba kerültek valamelyik igazolt fertőzöttel - írta meg a HVG.

Tíz igazolt koronavírus-fertőzöttet regisztráltak a Nógrád megyei Bujákon

- jelentette be a település polgármestere, Borbély Gábor a község Facebook-oldalán.

A portál beszámolt arról is, hogy három ember került karanténba, mert ők is koronavírus-fertőzöttek lehetnek, ugyan ezt még nem igazolta a teszt. Húszan pedig azért vannak kéthetes karanténban Bujákon, mert külföldön jártak korábban.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nógrád

nógrád megye

koronavírus

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány

buják