A tapasztalt horgászt meglepte a kapitális fogás: brutális folyami szörny akadt a horogra

HelloVidék   
  Megosztom
A tapasztalt horgászt meglepte a kapitális fogás: brutális folyami szörny akadt a horogra

A folyó tetőzésekor horgászott, és egy kapitális méretű harcsa akadt a nyíregyházi horgász horgára.

A Nyíregyházán élő Vass István Miklós nem először osztotta meg meg kalandjait a Szabolcs megyei lapnak. Ezúttal arról mesélt, amikor a folyó tetőzésekor horgászott és egy kapitális méretű harcsa akadt a horgára. Az elmondása alapján még csak pár órája várakozott, amikor egy erőteljes kapást érzett az egyik boton.

Néhány perces fárasztást követően sikerült a ladikba emelni a fényképen is látható ragadozót, aminek a hosszúsága 117 cm, a súlya pedig 14,5 kg volt. Mint mindig, most is visszanyerte a hal a szabadságát. Az éjszaka folyamán még 4 kapásom volt, de sajnos a szerencse vagy az akadó közrejátszott, így nem tudtam további harcsákat fotózásra csábítani

– mesélte a lapnak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

kapitális fogás

harcsa