Ebben a vidéki faluban él a Barátok közt és a Survivor sztárja, Nagy Alexa: miért bújt el?

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a vidéki faluban él a Barátok közt és a Survivor sztárja, Nagy Alexa: miért bújt el?

A Barátok közt egykori színésznője, Nagy Alexa nem mindennapi életet választott magának. A Survivor után is vágyott a nyugalomra, ezért a fővárosból egy vidéki kis faluba költözött. Mutatjuk, hol találta meg a számára ideális kis falut!

Nagy Alexandra egy Nógrád megyei kis faluban találta meg azt a békét és nyugalmat, amit a Survivor játék során megszokott és nem mellesleg álmai kertesházát is. Ő lett a 160. lakó a faluban. Nem fényűző luxusvillát vásárolt a fiatal színésznő, csupán egy aprócska faházikót. Még nem készült el teljesen, de már most tükrözi Alex ízlését.

Nem mondja, hogy sosem tér vissza régi életmódjához, egyelőre viszont jól érzi magát vidéken, és ahogy az RTL Fókusz című műsorában elmesélte, most másfajta életet tervez magának:

Szerintem az embernek időszakai vannak. Annak is megvolt az ideje, most pedig lehet, a veteményezésnek, a virágültetésnek, a teraszon pihengetésnek, a kikapcsolódásnak, a főzésnek lesz itt az ideje.

Még nincsen tűzhelye, sem sütője, ezért grillezni szokott a kertben, ami kellőképp nagy ahhoz, hogy három csivava kutyusa kedvére szaladgáljon benne.

Feltölt a nyugalom! Nem rohanok sehova, nincs körülöttem annyi ember, közelebb vagyok a természethez. Reggel nincs bennem az, hogy mielőtt leviszem a kutyákat sétálni, rendbe kell szednem magam, mert mi van, ha összetalálkozok valakivel.

- tette hozzá a 37 éves sztár, aki még elmondta a műsorban, hogy a környékbeliek hamar befogadták, kedvesek hozzá, és gyakran fotózkodnak vele.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nagy alexandra

survivor

nógrád megye

celeb

vidéki élet

barátok közt

vidéki élet

rtl klub