Megható videó: összefogott érte a falu, új fűthető lakókocsit kapott a férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Megható videó: összefogott érte a falu, új fűthető lakókocsit kapott a férfi

Nagyon sokan fogtak össze, hogy segítsenek a szerencsétlenül járt szalaszendesi férfin. A háza már korábban összedőlt, aztán költözött át egy lakókocsiba, ami karácsony után porrá égett. Most a helyiek segítettek rajta.

Összefogott a falu, új, fűthető lakókocsit kapott az a férfi, akinek karácsony után porrá égtek a lakókocsijai, amikben meghúzta magát Szalaszenden - számolt be róla az Rtl.hu. A férfi háza már korábban összedőlt. A tűz miatt ő is megsérült, így hetekre kórházba került. Mialatt távol volt, a helyiek gyorsan cselekedtek.

Az RTL Híradó riportjából kiderült, hogy egy vállalkozó szállította a lakókocsit a helyszínre, és nem kért pénzt a fuvarért. Nagyon sokan fogtak össze, hogy segítsenek a szerencsétlenül járt szalaszenesi férfin:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rtl

segítés

lakókocsi

hajléktalan