Legközelebb 200 év múlva kerül sor hasonlóra: ettől olyan különleges nap 2022. 02. 22.

HelloVidék   
  Megosztom
Legközelebb 200 év múlva kerül sor hasonlóra: ettől olyan különleges nap 2022. 02. 22.

Igazán különleges nap a mai, egy adott évezredben csak ritkán alakul ki olyan sajátos dátum, amit csak kétféle számjegy alkot. A numerológusok szerint mind a nulla, mind a kettes szám sajátos jelentéseket hordoz.

A mai dátum csupa kettesből áll össze, 2022.02.22-höz hasonlóra 200 év múlva készülhetnek az emberek. Február 22-e a közösség és az összefogás jelképe is, idén viszont – a számmisztika szerint – ez a legnagyobb energialöketű nap az évben. Mind a nulla, mind a kettes szám ugyanis sajátos jelentéseket hordoz a számmisztika szerint. A Blikk összeszedte, hogy a számmisztika szerint miért különleges ez a mai dátum, és mi várható ezen a napon.

A 2-es szám egy stabil energiaszám, amely az egyensúlyt, az együttműködést és a kettősséget szimbolizálja. Ez a kettősség a férfi és női energiák egyensúlyát, valamint a tudatos és tudatalatti találkozását jelenti

– írja a medium.com.

Ez az angyalszám egyfajta spirituális tükörként szolgál: külső és belső világunk tükreként. Használjuk ezt a napot arra, hogy megszabaduljunk a negatív gondolatoktól, és azokat szeretetteljes szavakkal helyettesítsük, valamint fordítsuk a figyelmünket arra, amit valóban el szeretnénk érni. Magunk is meglepődünk majd, amikor látjuk, mennyivel könnyebbé válik az életünk, ha úgy beszélünk magunkkal, mint azzal, akit szeretünk.

A belső gondolataink megtisztítása mellett használjuk fel ezt az időt arra, hogy teret szabadítunk fel a fizikai világban is. Hogy ez pontosan mit is jelent? Nem üdvözölhetjük az új dolgokat, ha még mindig a régi rendetlenséggel foglalkozunk. Szánjuk rá magunkat arra, hogy ebben a hónapban megtisztítunk egy területet az otthonunkban. Ami nem okoz örömet, azt dobjuk ki

- tanácsolják.

Február 22-e a bűncselekmények áldozatainak napja is

1990. február 22-én az Európa Tanács közzétette a bűncselekmények áldozatainak chartáját. Az áldozatok jogait erősítő európai jogszabály előírja a sértettekkel való tiszteletteljes bánásmódot, valamint azt, hogy ügyükről tájékoztatást kell kapniuk számukra érthető formában. Szükséges a sértetteket támogató szolgálatok felállítása. A veszélyeztetettek számára megfelelő védelmet kell biztosítani. Évente 220000 ember válik hazánkban bűncselekmény sértettjévé.

Névnapok: Gerzson, Margit, Zétény.

Ezen a napon született:

  • George Washington az Egyesült Államok első elnöke 1732-ben.
  • Riesz Frigyes matematikus 1880-ban.
  • Niki Lauda (Andreas-Nikolaus Lauda) háromszoros Forma-1 világbajnok autóversenyző 1949-ben.

Ezen a napon halt meg: Csala Zsuzsa színésznő, érdemes művész 2014-ben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

számmisztika

2-es szám