Ritka vendég sétált be a rendőrőrsre: állományba sajnos nem vehették a madarat

HelloVidék   
  Megosztom
Ritka vendég sétált be a rendőrőrsre: állományba sajnos nem vehették a madarat

Nem mindennapi látogatója akadt a rendőröknek ma délelőtt Sárbogárdon. A rendőrkapitányság udvarára ugyanis egy gólya sétált be, és bár állományba nem vehették a rend őrei, alaposan megitatták a szomjas madarat.

Délelőtt besétált a Sárbogárdi Rendőrkapitányság udvarára egy röpképtelen gólyafi. Jobb helyre nem is mehetett volna segítségért: kollégáink gondoskodtak róla, megitatták tollas vendégüket. Mivel nem vehették állományba, ezért felvették a kapcsolatot a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságának munkatársával, aki az állatot befogta, és a Sóstó Vadvédelmi Központba szállította

- írják Facebook-oldalukon.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sárbogárd

rendőrkapitányság

gólya