Horrorbaleset: részeg fiatalok száguldoztak apjuk kocsijával, tragédia lett belőle + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Horrorbaleset: részeg fiatalok száguldoztak apjuk kocsijával, tragédia lett belőle + Videó

A Vas megyei baleset egyetlen túlélője annyira ittas volt, hogy azt hitte, kidobták az autóból. Valójában kirepült a járműből.

Két szombathelyi fiatal részegen ült be egy BMW-be szombat este, majd a Vas megyei település, Gersekarát felől száguldoztak Hegyhátsál felé. Az autó egy bukkanó miatt letért az útról, és közel kétszáz métert repült a levegőben. Még a helyi tévétorony háromméteres kerítése felett is átsiklottak.

Nem sokkal később egy férfi haladt arra, aki felfigyelt egy zokniban négykézláb mászó emberre. Amikor megállt, hogy segítsen neki, a fiatal azt kérte, vigye haza, mert a barátja kidobta a kocsiból.

Hét óra tájban vittem haza a gyerekeket. Akkor láttam, az úttól kb. másfél méterre, hogy négykézláb vagy térden állva integet, zavarodott állapotban egy férfi. Megálltam, megkérdeztem, mi van vele

– mesélte Péter a Borsnak.

A segítő nem volt hajlandó hazavinni a férfit, hanem tárcsázta a segélyhívót, majd miközben a mentőre vártak vadászok segítségével felfedezték a kerítés egyik oldalán a roncsot, a másikon pedig a holttestet. A BMW-ről később kiderült, hogy az életben maradt fiú apjáé - írta a 112 Press és a Nyugat.hu.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ittas vezetés

baleset

vas megye