Újabb fejlemény a svájci vándorfarkasról: megtalálták a kilőtt állat jeladóját + fotók

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb fejlemény a svájci vándorfarkasról: megtalálták a kilőtt állat jeladóját + fotók

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Facebookon ma írta meg, hogy búváruk április 8-án találta meg az M273-as néven ismerté vált farkas jeladóját a Hernád folyóban.

Hetekig nem hagyja nyugodni a magyar lakosságot a sajtóban "svájci farkas" néven emlegetett állat kilövése - de erről korábban a HelloVidék is írt. A fiatal egyed útját Svájctól egészen Magyarországig követték a természetvédők jeladó segítségével. Az M237 kódszámon nyilvántartott, 2021-ben született hím folyamatosan kelet felé haladt, feltűnt a budai agglomerációban, majd átúszta a Dunát és márciusban már a Bükkben csatangolt.

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Facebookon ma írta meg, hogy búváruk április 8-án találta meg az M273-as néven ismerté vált farkas jeladóját a Hernád folyóban. A kutatást az Aggteleki Nemzeti Park munkatársai és a rendőrség koordinálta, de részt vett benne a katasztrófavédelem búvárszolgálata is. .

Bejegyzésük szerint a „nyomozásra való tekintettel” erről csak most, több mint egy hónappal később tudtak beszámolni, mert

„minden résztvevő azon dolgozott az elmúlt időszakban, hogy minél több részlet a helyére kerüljön és összeálljon a kép”.

További részletek:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

svájci farkas

vadászat