Döbbenetes: a kistarcsai kórház előtt halt meg a 44 éves férfi, miután gyógyultan kiengedték

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes: a kistarcsai kórház előtt halt meg a 44 éves férfi, miután gyógyultan kiengedték

Egy 44 éves autista férfi, miután gyógyultnak nyilvánítva  hazaengedték, meghalt a kistarcsai kórház bejáratánál. A történetet a férfi édesanyja mesélte el a Blikknek. A nő egyetlen fiát veszítette el, lényegében a kezei között halt meg a kistarcsai kórháznál.


 

A 44 éves férfi autista volt. Először áprilisban lett rosszu l, akkor bevitték a kórházba, de hosszas vizsgálatok után hazaengedték. Később sem lett azonban jobban, fulladozott így újra visszakerült az intézménybe. Ott egy hétig volt bent, de nem tudni pontosan, hogy milyen körülmények között - írta a Blikk.

Az édesanya elmondása szerint a fiát a pszichiátriára vitték . A Blikkhez eljutott dokumentumok szerint azért, mert súlyos mentális retardációt és markáns viselkedésromlást diagnosztizáltak nála, illetve korábban megvágta a fülét és ezt újra meg akarta tenni. Ezzel szemben az anyja szerint fia nem volt pszichés beteg, mégis úgy kezelték.

A kórházhoz éppen megérkezett a taxi és be akartak szállni, amikor a férfi hátratántorodott és összeesett. A kórház dolgozói próbálták újraéleszteni, de már tudtak segíteni rajta, András a bejáratnál halt meg.

A halotti anyakönyvi kivonat szerint András halálát a tüdőverőér rögösödése okozta.

Dr. Turbucz Piroska, a kórház orvosigazgatója lapot úgy tájékoztatta, hogy a hozzátartozói bejelentést kivizsgálták, a Kistarcsai Flór Ferenc Kórház orvosai illetve az ápolószemélyzet felelősségét megalapozó szakmai hibát, mulasztást nem tártak fel. A család rendőri feljelentést tett .

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

haláleset

kistarcsa

kórház