Hátborzongató: halott anyjával élt együtt két évig egy szentistváni nő

RTL   
  Megosztom
Hátborzongató: halott anyjával élt együtt két évig egy szentistváni nő

A pszichiátriára vitték azt a zavart állapotú nőt, aki két évig élt együtt elhunyt édesanyja holttestével a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Szentistván településen. Mindez még a múlt hét pénteken történt  - derült ki az RTL híradójából.

Holtan találtak egy idős nőt a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei otthonában pénteken. Mint kiderült, két éve meghalt, amit vele élő 56 éves lánya eltitkolt. Amikor megkérdezték, hogy mégis mi történik náluk, a nő azt mondta: anyja mélyaltatásban van – írja az Rtl.hu.

A holttestet a temetőgondnok találta meg, aki valahogy kijátszotta a lányt, és bejutott a házba. Bent a halott nőt a földön, az ágynak támasztva, ülő pozícióban találta. A lánya nagyon zavart volt, ami miatt később a pszichiátriára vitték. A falubeliek úgy tudták, hogy a halott nő lánya senkivel nem tartotta a kapcsolatot, és a temetőgondnok előtt senkit nem engedett be a házába.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

holttest

tragédia

borsod megye