Borzalmas kínhalál: meghalt az a szerencsétlenül járt nő, aki forró vizes aknába esett

HelloVidék   
  Megosztom
Borzalmas kínhalál: meghalt az a szerencsétlenül járt nő, aki forró vizes aknába esett

Meghalt az a békéscsabai 58 éves asszony, aki a múlt héten zuhant bele egy forró vízzel teli aknába egy konzervgyárban. A dolgozók elmondása szerint ordított a fájdalomtól. Az információt a rendőrség is megerősítette. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság már halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz az ügyben - írta a Beol.hu.


 


 

Meghalt az a békéscsabai 58 éves asszony, aki a múlt héten zuhant bele egy forró vízzel teli aknába egy konzervgyárban. A dolgozók elmondása szerint ordított a fájdalomtól, egyik munkatársa húzta ki a 120 fokos vízből. A mentőszolgálatnál akkor közölték, hogy a középkorú nőt súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A Békés Vármegyei Kormányhivatal jelezte, hogy a munkavédelmi hatóság ugyancsak vizsgálja annak a munkahelyi balesetnek a körülményeit.

Friss hír az ügyben, hogy meghalt a kórházban a balesetet szenvedett nő. Az információt a rendőrség is megerősítette. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság már halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz az ügyben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

munkahely

munkahelyi baleset

békéscsaba