Nagy fejlesztés a vidéki faluban: a lakók önként segítették a munkálatokat

HelloVidék   
  Megosztom
Nagy fejlesztés a vidéki faluban: a lakók önként segítették a munkálatokat

Bővítik a közvilágítási rendszert a pellérdi szőlőhegyen. Mint arról Tajti Zoltán, a község polgármestere beszámolt, a meglévő 106 szőlőhegyi közvilágítási lámpához további 80-at szereznek be, és telepítenek a következő hónapokban - írja a Bama.

Ezáltal a ,,mellék”- dűlők közvilágításának nagy részében is el tud készülni a fejlesztés, a téli hónapok előtt ezek a szakaszok is közvilágítással fognak rendelkezni. A szőlőhegy aszfaltos-betonos útszakaszainak karbantartása, kátyúmentesítése is elkészült. A polgármester megköszönte a besegítő munkát a szőlőhegyieknek, akik önként csatlakoztak a dolgozócsapathoz.

A legnagyobb öröm az volt, hogy a szőlőhegyi közösség megköszönte, elismerte és hálával illette az értük tett munkálatokat. Örömmel számoltam be képviselőkollégáimnak a kellemes változásról, hogy a szőlőhegy közössége az önkormányzat és a polgármester segítő munkáját partnerként látja és gondolja

- írta Tajti Zoltán a közösségi oldalán.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

közvilágítás

kátyú

javítás

bővítés

pellérd

hellovidek