Ezt nem hitted volna: Karikó Katalin elárulta mi a hosszú párkapcsolat titka

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt nem hitted volna: Karikó Katalin elárulta mi a hosszú párkapcsolat titka

Egyetemisták kérdéseire válaszolt nemrég Szegeden Karikó Katalin, a friss Nóbel-díjas professzor többek között arról is beszélt, hogy mi a hosszú párkapcsolat titka, illetve a gyermekvállalást hogyan lehet összeegyeztetni a karrierrel.

A Nobel-díjas Karikó Katalin szerint nagyon nem mindegy, milyen társat választunk magunk mellé. „A nők gyakran akkor adják fel az álmaikat, amikor felsír a gyerek, mert ez a legkönnyebb út. Pedig a gyerekvállalás sem lehet ok az álmok, a tervek feladására - írja a Pénzcentrum.

Reggel 6-ra jártam dolgozni, a férjem három műszakban dolgozott

- mondta Karikó Katalin.

A házasság intézmányável kapcsolatban Karikó Katalin a következőket mondta: „Amikor összeházasodtunk, a férjemet másfél évre elvitték katonának. Már 10 hónapja dolgoztam Németországban, a születésnapjára mentem haza. Egy év után azzal viccelődött, hogy nem kellene-e visszamennem.

Mindig örültem, amikor megjöttél, és mindig örültem, amikor elmentél. Tényleg nagyon vicces ember. A vidámságnak mindig meg kell maradnia egy házasságban

- idézte fel a Nobel-díjas professzor.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

karikó katalin

nobel-díj

beszélgetés