Kattant a bilincs: ennyire pimasz és dörzsölt drogterjesztőt talán még nem fogtak idehaza

MTI   
  Megosztom
Kattant a bilincs: ennyire pimasz és dörzsölt drogterjesztőt talán még nem fogtak idehaza

Interneten rendelt kábítószerrel kereskedett baráti körében egy keszthelyi fiatal, a Zala Vármegyei Főügyészség vádat emelt ellene. Rendszeres vásárlói között keszthelyi barátok és ismerősök voltak.

A18 éves keszthelyi fiatalember az egyik helyi technikum diákjaként tavaly szeptembertől internetes oldalakról rendelt különféle kábítószereket, LSD-bélyeget, extasy tablettát, speedet és kokaint, hogy azokat értékesítse. A titkosított internetes oldalakról beszerzett kábítószerekért kriptovalutával fizetett.

A vásárlóinak alkalmanként néhány gramm kokaint, 70 extasy tablettát és 40 gramm amfetamint értékesített. A kábítószert egyébként nem fogyasztó vádlott otthonában tartott házkutatás során a rendőrök még hatóanyagában is jelentős mennyiségűnek számító drogot találtak és foglaltak le.

Az vezetett a lebukáshoz, hogy a főként Hollandiából megrendelt kábítószerek tavaly ősszel nemzetközi postaforgalomban érkeztek Magyarországra. A Magyar Posta Zrt. vecsési központjában pedig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatóságának ellenőrzése során kiszűrték a közönséges küldeményként érkezett leveleket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

kábítószer

bűncselekmény

keszthely