Rettentes tragédia történt Putnokon: az áldozatot már nem lehetet megmenteni

HelloVidék   
  Megosztom
Rettentes tragédia történt Putnokon: az áldozatot már nem lehetet megmenteni

Kigyulladt egy idős férfi háza Putnokon, a tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, hogy megfékezzék a lángokat, azonban a házból kimentett férfit már nem sikerült megmenteniük.

Szerdán késő délelőtt érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Putnokon kigyulladt egy épület. A tűzoltók három járművel vonultak a Bányász úton lévő száz négyzetméteres családi házhoz, amelynek két szobája, az előszoba és a konyha, valamint a tetőszerkezet égett. A tűzoltók egy idős férfit kivittek az épületből, azonban az életét már nem lehetett megmenteni. Két gázpalackot is eltávolítottak az egységek, megelőzve ezzel, hogy azok felrobbanjanak. Az oltási munkálatok egy órán át tartottak, amelyet követően tűzvizsgálati eljárás indult.

A tragédiával végződő lakástüzek áldozatai gyakran egyedül élő idős emberek. Egy füstérzékelő hangos sípolással hívja fel a figyelmet a veszélyre, a készülék használatával megelőzhetőek a füstmérgezések és a nagy kiterjedésű lakástüzek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

háztűz

haláleset

idős férfi

füstmérgezés

gázpalackok

hellovidek