Lecsaptak a szilveszteri verekedőkre: több járókelőt is bántalmazott a szegedi banda

MTI   
  Megosztom
Lecsaptak a szilveszteri verekedőkre: több járókelőt is bántalmazott a szegedi banda

A rendőrök elfogták egy fiatalokból álló banda nyolc tagját, akik több embert is megtámadtak Szeged belvárosában - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.


 

A megalapozott gyanú szerint január 1-jén Szeged belvárosában egy fiatalokból álló társaság szóváltásba keveredett egy 42 éves férfival, majd körbeállták, hátba rúgták és még a földön is bántalmazták. A rendőrök a nyomozás során nyolc fiatalt azonosítottak, akiket elfogtak, előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki.

Kiderült, hogy december 29-én - egy fennálló tartozásra hivatkozva - a tettesek közül többen megvertek egy másik férfit is, akitől az egyikőjük elvett 4 ezer forintot. A csoport egyik tagja december 30-án ismét bántalmazott egy helybéli lakost.

Súlyos testi sértés, csoportosan elkövetett garázdaság, önbíráskodás, valamint kifosztás bűntett miatt indult ellenük eljárás. Az erőszakos bandából két fiatalt őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

police

szeged

rendőrség