Döbbenet: brutális módon vertek össze egy hetedikest diákot ebben a vidéki iskolában

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: brutális módon vertek össze egy hetedikest diákot ebben a vidéki iskolában

Verbálisan és fizikailag is bántalmazott két nyolcadikos lány egy hetedikest a kecskeméti Lánchíd utcai Általános Iskolában. A tankerület vizsgálatot indított az ügyben.

Egy az interneten közzétett videón az látszik, hogy a fiatalabb lányt megrángatják és többször meg is ütik, még azután is, hogy megpróbál elmenekülni miközben a többiek nézik, vagy videózzák a történteket. A KecsUP úgy tudja, hogy van egy másik, hosszabb videó is, ahol a lányt verbálisan alázzák, és ezt írta nekünk egy olvasónk is, aki szerint ebben térdre kényszerítették a hetedikest, akinek bocsánatot kellett kérnie. A rendőrség pedig a bántalmazott lány szüleinek feljelentése miatt nyomozást indított az ügyben.

A Telex úgy tudja, hogy a bántalmazó osztálytársak az ügy óta is gúnyolódnak, veregetéssel fenyegetik a társukat, aki emiatt alig mer bemenni az iskolába. A kecskeméti lap úgy tudja, az iskola nem akarta, hogy ügy legyen a dologból, az intézményvezetőtől pedig azt a választ kapták, hogy keressék meg a Kecskeméti Tankerületi Központot ezzel kapcsolatban.

A tankerület válaszában azt írta, hogy az esetet követően az igazgató azonnal megtette a megfelelő intézkedéseket, emellett tájékoztatta a tankerületet, a sértett tanuló szülei pedig időközben rendőrségi feljelentést tettek, mely alapján jelenleg vizsgálat folyik az ügyben. Azt egyelőre nem tudni, hogy a bántalmazókat érte-e már valamilyen retorzió.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

iskola

bántalmazás

kecskemét