Mikor lesz már vége? Ezekben a városokban van most a legtöbb koronavírusos beteg

MTI   
  Megosztom
Mikor lesz már vége? Ezekben a városokban van most a legtöbb koronavírusos beteg

Stagnál a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ csütörtökön a honlapján.

Azt írták, hogy az év 4. hetében a koronavírus örökítőanyagának országos átlagkoncentrációja a szennyvízben stagnált. Hozzátették: a vizsgált városok többségét stagnáló tendencia jellemezte,

  • emelkedést egyedül Salgótarjánban mértek,
  • míg csökkenés volt tapasztalható Békéscsabán, Egerben, Kecskeméten és Szegeden.
  • A koronavírus örökítőanyagának koncentrációja Miskolcon, Egerben, Békéscsabán, Kecskeméten, Tatabányán, Székesfehérváron, Győrben, Veszprémben és Kaposváron a "mérsékelt", máshol az "emelkedett" tartományba esik.

Közölték azt is, hogy a 4. héten az influenza A vírus örökítőanyagának koncentrációja országos átlagban ismét emelkedést mutatott a szennyvizekben, a héten 12 mintában haladta meg a koncentráció a kimutatási határt, ami az előző évi influenza szezonra jellemző érték.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

koronavírus

koronavírus adatok