Rejtélyes gyilkosság a vidéki városban: emberölés miatt rendeltek el nyomozást

HelloVidék   
  Megosztom
Rejtélyes gyilkosság a vidéki városban: emberölés miatt rendeltek el nyomozást


Emberölés miatt nyomoznak egy tatabányai tízemeletes házról lezuhant férfi ügyében. Bár a rendőrség szerint nem történt idegenkezűség, a fiú édesanyja biztos abban, hogy a gyermekét megölték.



 

Tavaly szeptember 13-án találtak rá egy tatabányai tízemeletes épület aljában egy 23 éves fiú holttestére. Miután a rendőrség elutasította a fiú édesanyjának a panaszát, amit a nyomozás megszüntetése miatt fogalmazott meg, az ügyészséghez fordult - írja a Blikk.

Az ügyben végül a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség hatályon kívül helyezte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság feljelentés elutasításáról rendelkező határozatát, egyidejűleg emberölés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a nyomozást elrendelte. Az ügyészség határozata szerint az elhunyt halálának körülményeit nyomozásban kell vizsgálni – tájékoztatta a Blikket Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője.

A Blikk korábban arról írt, hogy a férfi rossz társaságba keveredett, és a halála előtt többekkel is konfliktusa volt. A családja szerint elszámolási vita állt a háttérben, amit mindenképpen rendezni akart. A halálba pedig éppen azon férfi házának tetejéről zuhant, aki – az édesanyja szerint – becsapta, hátba szúrta őt.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

emberölés

rendőrség

nyomozás