Figyelem: hónapokra lezárnak egy fontos autópályaszakaszt Magyarországon

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem: hónapokra lezárnak egy fontos autópályaszakaszt Magyarországon

Komoly fennakadásokat okozhat, hogy hosszú hónapokra zárva lesz az M30-as Szikszó közelében. Hozzuk a listát, a rendőrséggel és a Magyar Közúttal egyeztetve milyen kerülőutakat javasolnak.

Az autópályafenntartó MKIF közleménye szerint az elmúlt időszakban az M30-as 38-as kilométerénél, Szikszó térségben az autópálya szerkezete több helyen is elmozdult, megcsúszott, ami miatt a burkolaton repedések jelentek meg. szerint az elmozdulás idővel olyan mértékűvé vált, hogy az már veszélyezteti a biztonságos közlekedést, ezért a pályát mindkét irányban, teljes szélességében lezárják.

Addig is az MKIF munkatársai a szokásosnál is sűrűbben ellenőrzik a pálya állapotát - írták a Facebookon.

Mivel az M30-as autópálya ezen szakasza még garanciális időszakban van, az elmozdulásokat a kivitelező fogja javítani, és megszünteti a hiba okát is. Mivel a munkálatok a pálya alapját, földművét is érinthetik,

A rendőrséggel és a Magyar Közúttal egyeztetve a következő kerülőutakat javasolják:

  • Tornyosnémeti felől: kiterelés M30 autópálya Szikszó csomópontban; 3-as út; visszatérni a Felsőzsolca M30 autópálya 30-as csomópontban lehetséges,
  • Kassa-Kosice felé: kiterelés M30 autópálya Felsőzsolca 30-as csomópontban; 3-as út; visszatérni az M30 autópálya Szikszó csomópontban lehetséges,
  • Bánréve és Miskolc-észak felé: kiterelés a Miskolc-észak/Kazincbarcika M30 autópálya 33-as csomópontban; 306-os sz. út; 26-os sz. út.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

m0

m0-ás autópálya