Újabb meglepetést hoz az időjárás? Mutatjuk, milyen időre számíthattok a hétvégén

MTI   
  Megosztom
Újabb meglepetést hoz az időjárás? Mutatjuk, milyen időre számíthattok a hétvégén

Változékony idő várható a hétvégén: pénteken megszűnik a csapadék, majd vasárnap, a nap második felében ismét többfelé ered el az eső.

Pénteken napközben lassanként, délutántól, estétől gyorsabb ütemben szakadozik, gomolyosodik, majd csökken a felhőzet, de kora estig helyenként még lehet gyenge csapadék. A délkeleti szél csak kevés helyen élénkülhet meg átmenetileg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8-12 fok között valószínű - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.

Vasárnap nagyrészt erősen felhős, illetve borult időre kell számítani. Néhol, a nap második felétől több helyen elered az eső, záporeső. A déli, délkeleti s

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

időjárás

előrejelzés

hőmérséklet