Hoppá: "tündéri" thai masszázsszalon nyílt a miskolci református egyház ingatlanában

24.hu   
  Megosztom
Hoppá: tündéri thai masszázsszalon nyílt a miskolci református egyház ingatlanában

A kérdéses ingatlant a tulajdoni lap szerint kevesebb mint két évvel ezelőtt vásárolta meg a református egyházközség, ám nem világos, milyen célból. Egy biztos, most itt működik a Tündér Thai Masszázsszalon - írta meg a 24.hu.

A 24.hu vette észre, hogy a Miskolc belvárosában működő Tündér Thai Masszázsszalon ingatlana nem egy vállalkozásé vagy egy magánszemélyé, hanem a Miskolc-Avasi Református Egyházközség tulajdona. Egy 87 négyzetméteres földszinti szalonban thai származású masszőzök várják a „felfrissülni vágyó” vendégeket a hét minden napján. A szalon a megyei jogú város I. kerületében, a városközponthoz közeli Feszty Árpád utcában üzemel egy társasházi lakásban.

Ezt az egyházközség részéről Hangó István református lelkipásztor sem tisztázta - 24.hu kérdésére mindössze annyit írt:

A Miskolc-Avasi Református Egyházközség nem üzemeltet thai masszázs szalont. A kérdezett ingatlan kapcsán pedig törvénybe ütköző, a társasházi együttélés szabályait sértő vagy szerződéssel össze nem egyeztethető eseményt, cselekményt nem tapasztaltunk, illetve semmi ilyenről nincs tudomásunk.

Azon kívül, hogy az ingatlanvásárlás céljáról semmilyen részletet nem árult el a lelkész, arra sem adott választ, hogy mennyire összeegyeztethető az egyház szellemiségével, hogy a tulajdonában álló lakásban masszázsszalon működik.

Mint mondta, tapasztalata szerint a szalon késő este is fogad vendégeket, miközben hivatalosan csak este nyolcig vannak nyitva. A lap erre is rákérdezett, ám hiába.

Ahogy a 24.hu megjegyezte, nem ismert, hogy mennyiért vásárolta a lakást az egyházközség, ám a legnagyobb ingatlanportálok adatai alapján egy 87 négyzetméteres lakás óvatos becslések szerint is legalább 50 millió forintba kerül egy viszonylag újépítésű miskolci társasházban.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

masszázsszalon

református egyház