Halálos iramban a vidéki Tesco parkolójában: videón a hajmeresztő csattanás

HelloVidék   
  Megosztom
Halálos iramban a vidéki Tesco parkolójában: videón a hajmeresztő csattanás

A csodával határos módon nem történt tragédia abban a balesetben, ami egy illegális autóversenyen történt a múlt hétvégén Székesfehérváron, az esetről felvétel készült.

llegális utcai autóversenyt szervezett egy huszonéves fiatal férfi Székesfehérváron szombat estére. A helyszínen majdnem száz autó gyűlt össze mindenféle biztonsági óvintézkedés nélkül. A gyorsulási verseny közben két autó félfrontálisan karambolozott, ami után az egyik kis híján a tömegbe hajtott. A nézők életét egy oszlop mentette meg.

Mint a TV2 Tények megtudta, a fekete autót vezető férfi még csak két hete szerezte meg a jogosítványát, amit a helyszínre érkező rendőrök el is vettek tőle.

A szemtanúk elmondták, hogy a szervező – aki úgy tudni, hogy életében először szervezett bármilyen autóversenyt – a baleset után azonnal elmenekült a helyszínről. Sérülés nem történt, de az összegyűlt népes tömegben volt, aki sokkot kapott az ijedségtől.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság a Tényeknek elmondta, hogy „a helyszínen történtekről csak a közösségi médiában megjelenő bejegyzésekből és videókból szereztek tudomást”. Jelenleg további adatokat gyűjtenek az esetről.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

székesfehérvár

autóverseny

baleset