Munkásszállóra kapott ingyenpénzt: megépült belőle a polgármester vadászháza is

RTL   
  Megosztom
Munkásszállóra kapott ingyenpénzt: megépült belőle a polgármester vadászháza is

Újszentivánon évekkel ezelőtt pályázati pénzből épült egy munkásszálló, amit a vád szerint a volt polgármester irányításával túláraztak. A polgármester nem jelent meg a több mint 200 millió forintos költségvetési csalás tárgyalásán – számolt be az RTL Híradó.

A 80 férőhelyes munkásszállás építésénél két cég volt a kivitelező, de a polgármester a vád szerint bevont egy harmadikat is, amit ő irányított a háttérből. A túlárazott építkezésből a különbözetet a vád szerint a volt polgármester egy vadászházra költötte, illetve a saját szövetkezetébe pumpálta – társasházakat épített belőle. Korábban azt mondta az RTL Híradónak, hogy nem bűnös. Ahogy három másik vádlott sem vallotta bűnösnek magát. Egy vádlott viszont egyezséget kötött az ügyészséggel. Hogy ki ő és mekkora büntetésre számíthat, kiderül a híradó riportjából:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

polgármester

csalás