Diákok, figyelem! Ha szeretnétek pénzt keresni, akkor itt a jó alkalom

HelloVidék   
  Megosztom
Diákok, figyelem! Ha szeretnétek pénzt keresni, akkor itt a jó alkalom

A MÁV-Start 2024 tavaszától ismét várja a fiatalok jelentkezését a Meló-Diák Észak-Dunántúl Iskolaszövetkezettel együttműködve. A diákok a járatok fedélzetén, illetve az állomásokon dolgozhatnak.


 

A pozíciók többségét Budapesten, illetve Budapestről induló vonataikra kínálják, de főként a nyári főszezonban és vágányzárak idején több vidéki térségben is számítanak a diákok munkájára - írja a HírBalaton.

Állomási pozícióban többek között Budapesten (Déli, Keleti és Nyugati pályaudvarok, Budapest-Kelenföld), valamint nyáron a Balaton partján lehet dolgozni. Eseti jelleggel, például fesztiválok és vágányzárak idején egyéb helyszíneken is számítanak a diákokra.

A vonatfedélzeti munkák kiinduló állomásai: Budapest (Déli és Keleti pályaudvarok, valamint Budapest-Kelenföld), Nagykanizsa, Tapolca, Balatonfüred, Szombathely, Pécs, Miskolc, Debrecen, Szeged és Kiskunfélegyháza. A budapesti helyszínek jellemzően tavasztól őszig, a vidékiek a nyári főszezon ideje alatt.

Fedélzeti Kerékpáros segítő pozíciók betöltéséhez feltétel a betöltött 18. életév, Fedélzeti hangos utastájékoztató és állomási pozíciók esetében a betöltött 16. életév.

Az Utasellátó szolgáltatásait támogató munkakör betöltéséhez a jelentkezőknek egészségügyi kiskönyvvel és érvényes tüdőszűrő lelettel kell rendelkezniük, felvétel után Utasellátó szolgáltatás-segítő tanfolyam elvégzése szükséges.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

balaton

máv

munka