Itt a letaglózó igazság: ezért vágtak ki tömegével fákat a Balaton déli partján valójában

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a letaglózó igazság: ezért vágtak ki tömegével fákat a Balaton déli partján valójában

Rengeteg kárt okoztak és zajosak voltak a varjak, ami miatt a helyi lakosok azt állítják, hogy az elmúlt hetekben fákat vágtak ki a Balaton déli partján.

Több fár is kivágtak a Balatonkeresztúr és Balatonmáriafürdő határán levő utcákban – derül ki az ATV Híradó tudósításából.

A helyiek elmondása szerint a kivágott fák között voltak olyanok is, amelyek 30-40 évesek és nagy árnyékot adtak a nyári forróság idején. A kivágás hivatalos indokát nem tudni, de többen is azt állítják, hogy a varjúfészkek miatt született ilyen döntés.

Egy helyi lakos azt mondta, soha nem látott egyetlen varjúfészket sem a környéken, igaz megjegyezte, hogy ősszel sok falevél lehullik, de az avar sem szokott zavarni senkit.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

varjú

balaton

kár