Lopott táblagépekkel seftelt a zalai férfi: ez volt a módszere

MTI   
  Megosztom
Lopott táblagépekkel seftelt a zalai férfi: ez volt a módszere

A zalaegerszegi Zrínyi gimnázium felújítását végző építőipari vállalkozás alkalmazottjaként lopott el az iskolából 32 táblagépet tavaly nyáron egy férfi, aki ellen a Zalaegerszegi Járási Ügyészség emelt vádat.

A 19 éves bánokszentgyörgyi férfi a gimnázium kulccsal be nem zárt kémiaszertárából rendszeresen lopott el táblagépeket, egy hónap alatt összesen 32 darabot.

A Zalaegerszegi Tankerületi Központ tulajdonában lévő számítástechnikai eszközök egy részét rokonai és az egyik ismerőse között szétosztotta, ők azonban nem tudtak arról, hogy azok lopásból származnak.

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség a férfi ellen folytatólagosan, nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette miatt emelt vádat.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bűncselekmény

zala

lopás